Bröllopsmässan Nolia 15 September 2019

Så som ni vet och knappast kunnat missa så var det ju Umeås första bröllopsmässa här för ett tag sen och till er som inte kunde komma så har jag självklart tagit en del bilder under min vistelse och tänkte skriva en del om dagen och min upplevelse. Först och främst stor mega tack till alla ni som kom förbi min monter och pratade med mig, tog visitkort och bokade mig. Jag kom dit med en fet bunt visitkort och gick hem med kanske en fjärdedel vilket känns så himla kul.

Mässan var väl anordnat utav Josefine Rönngren från "Event 95". Den var maxad från golv till tak och om jag inte minns fel så kom över 300 personer dit för att hitta inspiration till deras alldeles egna stora dag. Jag själv har hittat både min drömklänning och ring (som jag dessutom fick testa och där var det kört, sambon måste fria nu, haha!) OCH hittat min bröllopskoordinator! Det var utställare från mer än bara Umeå och vi hade till och med folk från Finland som kom och kollade. På scenen var det mode show, frågor och svar på inom bröllop och ett par gifte sig till och med live på scenen inför alla oss som var där, så himla kul och stort stort grattis till dom! Det enda jag kunde vara missnöjd över var att mina två bilder som skulle visas på den stora skärmen inte kom med vilket kändes ganska tråkigt. Men i det stora hela är jag nöjd över denhär dagen och var "bröllopsbakis" som jag brukar säga i flera dagar efteråt av alla intryck.

Nedan kommer ni nu se bilder från dagen och är det någon av ni utställare som hittat hit och vill använda någon bild, skicka iväg ett mail till mig så ordnar vi det!

Follow me on Instagram